Scroll to top

Županijska organizacija Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije organizirala radionice “Osnove političkog djelovanja”

Županijska organizacija Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije prošle je subote, 9. svibnja 2015. godine, u Društvenom domu u Zbelavi organizirala radionice za svoje članove pod nazivom „Osnove političkog djelovanja“.

Radionice su ispred Foruma mladih vodili njihov predsjednik Luka Zrinski i mladi županijski vijećnik SDP-a u Skupštini Varaždinske županije Domagoj Sever.

Svrha radionica bila je podučiti mlade, ali i ostale zainteresirane građane funkcioniranju politike kroz rad u stranci te tijelima, lokalne, regionalne i javne uprave, predstavljanju svojih ideja kroz političke aktivizme te u konačnici pomoći polaznicima radionica u razvoju njihovih znanja i sposobnosti.

Osim radionica, ispred Društvenog doma održano je i druženje sa građanima, gdje su forumaši i forumašice građane pozvali da izađu na predstojeće izbore za Vijeća mjesnih odbora i svojim glasom daju potporu svim SDP-ovim listama i kandidatima.

Županijska organizacija Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije i dalje će se truditi svojim radom i organizacijom ovakvih i sličnih događaja promicati ideje socijaldemokracije te poticati što veće uključivanje građana, pogotovo mladih, u život zajednice i procese donošenja odluka.