Scroll to top

Zimska škola održivosti i socijaldemokracije u Varaždinu

U Varaždinu je nedavno održana iznimno uspješna Zimska škola održivosti i socijaldemokracije. Ova vrijedna inicijativa, organizirana u suradnji s Friedrich-Ebert-Stiftung Zagreb, okupila je forumaše i forumašice iz cijele Hrvatske.

Naša Zimska škola bila je prilika za razgovor o ključnoj temi – klimatskim promjenama. Sudionici su imali priliku raspravljati o konkretnim zelenim politikama i primjerima dobre prakse kojima se zalažemo. Sve to s ciljem ostvarivanja održive budućnosti i jačanja socijaldemokratskih vrijednosti.

Kroz inspirativne rasprave i panel-diskusije, sudionici su imali priliku razmijeniti ideje, iskustva i najbolje prakse iz područja održivosti. Također, poseban naglasak stavljen je na ulogu socijaldemokracije u promicanju održivih politika i zaštite okoliša.

Zimska škola održivosti i socijaldemokracije predstavlja jedan od ključnih događaja našeg Foruma mladih SDP-a, koji se kontinuirano bavi pitanjima održivog razvoja i borbe protiv klimatskih promjena. Kroz ovakve inicijative želimo informirati i osnažiti mlade ljude te ih potaknuti na aktivno sudjelovanje u stvaranju pozitivnih promjena.