Scroll to top

V. Izborna konvencija FM SDP-a Oroslavje

U subotu 30.10.2010. u 18 h u prostorijama društvenog doma  Gornje Oroslavje održana je  Izborna konvencija FM SDP-a Oroslavje. Osim članova Oroslavskog foruma, konvenciji su  prisustvovali  i gradonačelnik grada Oroslavja  Ivan Tuđa,  tajnik GO SDP Branko Čičko, predsjednik FM SDP Krapinsko zagorske županije Marko Vešligaj i tajnik Goran Grobotek te ostali forumaši iz županije.

U pozdravnoj  riječi  gostiju gradonačelnik Ivan Tuđa  izrazio je  veliko zadovoljstvo radom Oroslavskog foruma te je naglasio kako su forumaši važni za Oroslavski SDP. Pohvale nisu izostale niti od strane županijskog vodstva Foruma mladih.

U posljednje dvije godine uloženo je mnogo truda u obnovu članstva i aktivnosti FM SDP Oroslavje. Rezultati tog truda vidljivi su u Izvještaju o radu o akcijama u prethodnom razdoblju kojeg je prezentirala predsjednica Agata Cvitić.

Nakon usvojenog izvještaja krenulo se na izbor novoga vodstva, pa je tako za novo-staru  predsjednicu izabrana  Agata Cvitić, za potpredsjednika je izabran Velimir Mohač, a za tajnicu Silvija Kokolić. U planovima za buduće razdoblje predsjednica zahvalila svojim članovima na dosadašnjem trudu i radu te  je naglasila da će Forum mladih SDP-a Oroslavje i dalje nastaviti sa svojim aktivnostima koje su postale prepoznatljive među građanima Oroslavja.