Scroll to top

Uređenje okoliša ceste Bure – Vrulje u Bilicama

Forum mladih SDP Šibensko-kninske županije sudjelovao je jutros na volonterskoj akciji uređenja okoliša u organizaciji Foruma mladih SDP Bilice. Na inicijativu povjerenika Foruma mladih SDP Bilice, Matea Kalika, volonterskom akcijom uređen je okoliš na cesti u Općini Bilice, od zaseoka Bure prema Vruljama.

Istom dionicom ceste prometovat će školski autobus te smo smatrali kako je uređenje okoliša u blizini autobusne stanice od velikog značaja za mještane Općine, kao i za samu kvalitetu prometa kroz Općinu.

Pozivamo sve zainteresirane, bilo pojedince, udruge, zadruge ili poduzetnike, kao i organizacije vlasti u Šibensko-kninskoj županiji, na organizaciju i provedbu volonterskih aktivnosti. Forum mladih SDP Šibensko-kninske rado će se odazvati svim volonterskim i društveno-korisnim akcijama za dobrobit žitelja Šibensko-kninske županije.

Pohvaljujemo i napore načelnika Općine Bilice u promicanju volonterskih aktivnosti te svih drugih koji žele aktivnim uključivanjem u društvo pomoći zajednici.

Smatramo da je pomoć potrebna brojnim područjima I žiteljima Šibensko-kninske županije, te da vođeni interesima županije I njenih stanovnika svojim skromnim doprinosom svi možemo pomoći. Na tom tragu nastavit ćemo s radom.