Scroll to top

U Varaždinu održane radionice za forumašice i forumaše

Održana je uspješna radionici radne skupine za aktivnosti lokalnih organizacija koja je proteklog vikenda bila u Varaždinu. Ova vrijedna inicijativa vodila se pod nadzorom predsjednika Foruma mladih SDP Varaždinske županije, Luke Zrinskog.

Na radionici su sudjelovali forumaši i forumašice iz tri županije – Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske. Glavni fokus bio je na diskusiji o mogućnostima međusobne suradnje i zajedničkim aktivnostima lokalnih foruma u njihovim sredinama.

Ova inicijativa ima za cilj povezivanje i jačanje suradnje među lokalnim organizacijama Foruma mladih SDP-a. Kroz diskusije i definiranje budućih aktivnosti, sudionici su imali priliku razmijeniti ideje, iskustva i najbolje prakse.

Tijekom radionice, naglasak je stavljen na važnost lokalnog djelovanja i utjecaja na mlade ljude u njihovim sredinama. Sudionici su identificirali ključna pitanja i izazove s kojima se susreću te su zajednički razvili strategije i planove za rješavanje tih pitanja.

Ova radionica je samo jedan od koraka prema jačanju lokalnih organizacija i stvaranju snažne mreže forumaša i forumašica diljem naše regije. Kroz suradnju i zajednički rad, vjerujemo da ćemo ostvariti pozitivne promjene i utjecati na bolju budućnost naših lokalnih zajednica.