Scroll to top

U Grad Čazmu se vratili mladi socijaldemokratskog svjetonazora

Nakon zamalo četverogodišnje pauze u Grad Čazmu se vratili mladi socijaldemokratskog svjetonazora činom osnivanja Gradske organizacije Foruma mladih SDP Čazma u subotu 25.02.2012.

Osnivanju je prethodio izvrstan rad Gradske organizacije SDP-a Čazma kao i sve veća potreba mladih ljudi Grada Čazme da se aktivno uključe u kreiranje društva u kojem se nalaze.

Za predsjednicu Foruma je izabrana dosadašnja povjerenica organizacije Sanela Pošta dok je za potpredsjednika izabran Mario Cecelja, a za članove Gradskog odbora izabrani su Petra Jablanović, Petar Popilovski te Čane Opačić.

Da Forum mladih SDP-a Čazma misli ozbiljno svjedoči činjenica da organizacija u ovom trenu broji 20-ak članova te se već pripremaju mnoge akcije i akcionizmi!

Osnivačku konvenciju su pozdravili saborska zastupnica i predsjednica GO SDP Bjelovar Vanja Posavac, predsjednik GO SDP Čazma Franjo Milčić, predsjednik GO FM SDP Bjelovar Rolando Pavlinić, predsjednik OO FM SDP Ivanska Tomislav Žeger te predsjednik Žup. organizacije FM SDP BBŽ Marko Filipan kao i mnogi drugi kolege Forumaši iz susjednih organizacija.