Scroll to top

Tatjani Borošak još jedan predsjednički mandat u  FM SDP  Kraljevec na Sutli

U subotu, 14. veljače 2015. u prostorijama Općine Kraljevec na Sutli  održana je  Izborna Konvencija Foruma mladih  SDP-a Kraljevec na Sutli. Na Konvenciji je predstavljen  rad  forumašica i forumaša u razdoblju od posljednje Konvencije, te su  doneseni  novi Pravilnik o ustrojstvu i Smjernice rada za naredno razdoblje. Mlade socijaldemokrate iz Kraljevca na Sutli u naredne dvije godine predstavljat će  predsjednica Tatjana Borošak  i potpredsjednica Ivana Pogačić, a  po završetku Konvencije održana je sjednica Općinskog odbora FM SDP Kraljevec na Sutli na kojem je za tajnika općinske organizacije izabran Ivan Ribič.

” Temeljna načela socijaldemokracije poput jednakosti, slobode, demokracije  i  solidarnosti glavne su ideje vodilje našeg rada.  Aktivizmi kojima ćemo  informirati  svoje sumještane o radu, inicijativama i rezultatima SDP Kraljevec na Sutli, tribine s ciljem da zainteresiramo što veći broj mladih ljudi da se uključi u procese donošenja odluka i da ih motiviramo da se uključe u naš Forum, bit će nam prioriteti u radu ”, zaključila je Tatjana Borošak, predsjednica FM SDP Kraljevec na Sutli.

Izboru novog vodstva prisustvovali su forumašice i forumaši diljem županije, a mlade entuzijaste vođene načelima socijaldemokracije pozdravili su članica Predsjedništva SDP KZŽ Snježana Španjol, predsjednica FM SDP KZŽ Agata Cvitić i potpredsjednik FM SDP KZŽ Nikola Boromisa.