Scroll to top

Socijaldemokrati osnovali općinsku organizaciju Foruma mladih u Voćinu

U društvenom domu u Voćinu je u četvrtak, 04.04.13. osnovana Općinska organizacija SDP-ovog Foruma mladih.

Uz potporu predsjednika općinskog SDP-a Vladimira Janečića te Martina Bozoka i uz prisustvo Tomislava Žagara, predsjednika županijske organizacije socijaldemokrata, saborskog zastupnika i kandidata za župana Virovitičko-podravske županije, mladi Voćinčani nakon inicijativnih sastanaka i iskazanog interesa, osnovali su općinsku organizaciju Foruma mladih SDP-a u općini Voćin. Svojim prisustvom na značenju ovom događaju doprinijeli su i predsjednik SDP Orahovica Vlatko Podnar, predstavnice i predstavnici Foruma iz drugih organizacija, Ana Marija Katalenić, Martina Grman, Jovana Žnidarec, Sabina Jurlina, Marko Valent, Jurica Bužonja, Stjepan Krpačić te tajnik ŽO SDP VPŽ Dražen Posavac.

Nakon protokolarnog, u radnom dijelu konvencije izabrano je rukovodstvo Foruma mladih SDP Voćin.

Za predsjednika izabran je Viktor Gjekić a za njegova zamjenika Mario Perić.

Izabrani su i članovi Općinskog odbora foruma te članovi Županijskom odboru foruma mladih Virovitičko-podravske županije.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio u ime izabranih te naglasio želju mladih za promjenama u Voćinu i odlučnost da se te promjene i dogode.

Predsjednik SDP Voćin, Vladimir Janečić, nije skrivao zadovoljstvo ovim događanjem te je istaknuo kako je ova konvencija dokaz da se upornost isplati i da socijaldemokracija u Voćinu definitivno ima svijetlu budućnost.

Tomislav Žagar podsjetio je sve na zadaće koje su pred strankom u ovo izborno vrijeme ali i na obaveze koje mlade čekaju, ne samo pred izbore nego i tijekom cijele godine.

Multinacionalnost i multikulturalnost je bogatstvo za ovaj kraj ali često i teret s kojim se nije uvijek lako nositi. Zato je svaki uspjeh od općeg interesa nagrada svima vama i vrijedan je svakog uloženog napora a to sa ovakvim potencijalom mladih kojeg vidim ovdje ne smije biti teško, zaključio je Žagar.