Scroll to top

Škola društvene pravednosti na Sljemenu

Proteklog vikenda održan je prvi modul Škole društvene pravednosti, koju je organizirala Friedrich-Ebert-Stiftung Zagreb. Ponosno ističemo da su naši članovi i članice aktivno sudjelovali na ovoj edukaciji.

Modul je bio usmjeren na temu društvene pravednosti, s naglaskom na obrazovanje, klasnu podijeljenost društva i rodnu ravnopravnost. Kroz interaktivne radionice, rasprave i predavanja, sudionici su imali priliku produbiti svoje znanje o tim ključnim pitanjima i razmijeniti iskustva i perspektive.

Škola društvene pravednosti pruža vrijednu platformu za osvješćivanje i razumijevanje socijalnih, političkih i ekonomskih nejednakosti u društvu te promicanje ideja i politika koje će doprinijeti stvaranju pravednijeg i inkluzivnijeg društva.

Čestitamo organizatorima Friedrich-Ebert-Stiftung Zagreb na uspješnoj provedbi prvog modula Škole društvene pravednosti. Također, čestitamo našim članicama i članovima koji su sudjelovali i aktivno doprinijeli raspravama i razmjeni ideja. Nastavljamo s predanom borbom za društvenu pravednost i jednakost!