Scroll to top

Sa zadnjim letom nek’ leti i gradonačelnik!

Članovi Foruma mladih SDP-a Osijek zajedno sa predsjednikom županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije Domagojem Hajdukovićem 12. svibnja 2011. pustili su u zrak crvene balone s fotografijom gradonačelnika Krešimira Bubala i porukom „Sa zadnjim letom nek’ leti i gradonačelnik” ispred osječkog gradskog poglavarstva.

„Držimo da je neprimjereno da Grad izađe iz vlasničke strukture Zračne luke Osijek kako je to najavio gradonačelnik te ćemo i dalje  senzibilizirati javnost na taj problem. Iznenađuje činjenica da je gradonačelnik na Gradskom vijeću rekao da je razlog izlaska iz vlasničke strukture to što uložena sredstva nisu polučila dodatne efekte. Pa kako i mogu polučiti dodatne efekte kad su smanjena za 75%?! Tko to još osim gradonačelnika Bubala očekuje da će se ostvarivati bolji rezultati s manje sredstava nego s više? Koje rješenje nudi gradonačelnik? Pa hajmo prodati Zračnu luku i nešto zaraditi na tome. Nismo li već davno odustali od prakse prodaje „obiteljskog srebra“.- izjavio je predsjednik Županijske organizacije SDP-a Domagoj Hajduković.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Osijek Zoran Šalamun se na to nadovezao izjavom da ukidanje low budget letova najviše pogađa mladu populaciju,  a gradonačelnika za to nije briga jer njemu letove ionako plaćaju porezni obveznici.