Scroll to top

Pub kviz Foruma mladih SDP u Splitu

Danas želimo podijeliti s vama sjajne vijesti s našeg prvog pub kviza koji smo organizirali u suradnji s Marinom Mustapićem i Petrom Kordićem. Ovaj događaj, koji će se održavati dva puta mjesečno, održan je danas u prostorijama SDP-a na Bačvicama, a vodila ga je sjajna Daniela Čalušić.

Hvala svima koji su sudjelovali i uveličali ovo prvo izdanje pub kviza. Atmosfera je bila izvrsna, a natjecatelji su pokazali svoje znanje i brze reflekse. Čestitamo pobjednicima na njihovom uspjehu!

Također, želimo izraziti zahvalnost Planu B i Kebabsitu na sponzorstvu i nagradama koje su osigurali za ovaj događaj. Hvala vam što ste podržali našu inicijativu i pridonijeli uspjehu prvog pub kviza.

Drago nam je vidjeti da je ovaj događaj privukao veliki broj mladih i da je postao mjesto okupljanja i zabave. Uzbuđeni smo što ćemo se ponovno vidjeti za 15 dana i nastaviti ovu tradiciju redovnih pub kvizova.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na sljedećem izdanju pub kviza i testiraju svoje znanje uz odlično društvo. Budite sigurni da ćemo se pobrinuti za sjajnu atmosferu i zanimljiva pitanja.

Pratite našu Facebook i Instagram stranicu te web stranicu Foruma mladih SDP-a kako biste bili obaviješteni o datumima i detaljima sljedećeg pub kviza. Vidimo se uskoro na Bačvicama!