Scroll to top

Pokrenut Podcast FM!

Imamo uzbudljivu vijest za vas – upravo smo pokrenuli novi projekt koji će vas zainteresirati! Predstavljamo vam naš novi podcast, Podcast FM!

Podcast FM će biti vaš izvor informacija i zabave u narednom razdoblju. Naš voditelj i urednik, Gorki Bajrić, će ugostiti brojne zanimljive goste s kojima će razgovarati o aktualnim temama u Hrvatskoj. Bez obzira radi li se o politici, kulturi, zabavi ili čak Eurosongu, naši gosti će podijeliti svoje perspektive i mišljenja s vama.

Izuzetno smo ponosni na prvu emisiju u kojoj smo ugostili Sabinu Glasovac, potpredsjednicu SDP-a i Hrvatskog sabora. Razgovarali smo o važnim političkim temama, njezinim pogledima na trenutno stanje u zemlji i njezinim budućim planovima. Bila je to izuzetno zanimljiva i informativna emisija koju svakako ne biste trebali propustiti!

Cijeli podcast možete pogledati na YouTube kanalu SDP-a na sljedećem linku: [link na YouTube video] (https://www.youtube.com/watch?v=oJtIDGbnPXk). Ne zaboravite se pretplatiti na naš kanal kako biste bili obaviješteni o svim budućim emisijama i gostima koje ćemo imati.

Veselimo se što ćemo vam donijeti još više zanimljivih razgovora s uglednim gostima iz različitih područja. Ostanite s nama i budite dio naše podcast zajednice!