Scroll to top

Počele prijave za Ljetnu školu socijaldemokracije

Pozivamo te na edukacijski projekt pod nazivom “Ljetna škola socijaldemokracije”. Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina. “Ljetna škola socijaldemokracije” će se održati u razdoblju od 1.9. do 4.9.2022. u Lovranu. Smještaj i predavanja s radionicama će biti osigurani u hotelu Lovran.

Program škole odvijat će se u dva dijela. Prvi se odnosi na plenarna predavanja o različitim temama – zelene politike, političke ideje i ekonomska politika, studentski rad, stambena politika, zdravstveni odgoj, europska politika, participativni proračun i lokalna politika. Predavači i predavačice će biti čelnici jedinica lokalne samouprave, sveučilišne profesorice i profesori i društvene aktivistkinje i aktivisti. Za drugi dio su predviđene radionice na prethodno navedene teme, kako bi se teorijski dio predavanja implementirao u praksu.

Broj sudionica i sudionika je ograničen te će svi koji budu primljeni na “Ljetnu školu socijaldemokracije” obavijest dobiti na e-mail s detaljnijim informacijama i programom Škole najkasnije do 23.8.2022. godine.
Organizator osigurava prijevoz autobusom od Zagreba do Lovrana i nazad te troškove smještaja i prehrane. 

Prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/iB7cSLNsddDrhm5K8

Vaše prijave očekujemo najkasnije do 20.8.2022. u 18,00 sati.