Scroll to top

Osnovan Mjesni ogranak Foruma mladih SDP-a Staro Čiče

Forum mladih SDP-a Velika Gorica osnovao je novi ogranak, ovoga  puta u Starom Čiču. Osnivačka konvencija navedenog  ogranka održala se 18. prosinca 2012. u vatrogasnom domu  Staro Čiče sa početkom u  20 sati.
Samoj konvenciji mladih socijaldemokrata prethodio je terenska sjednica  velikogoričke organizacije SDP-a na kojem se raspravljalo o problemima stanovnika Starog Čiča, ali i ostalih sela sa područja donjeg Turopolja. Saborska zastupnica, a ujedno i predsjednica SDP-a Velika Gorica VesnaFabijančić- Križanić naglasila je važnost ovakvih sastanaka gdje se iz prve ruke mogu saznati problemi lokalnih sredina i poslušaju rješenja  od ljudi koji sa tim problemima žive. Podsjetila je da ona kao kandidat za gradonačelnika Velike Gorice od  najjače političke opcije u gradu smatra kako se te probleme može riješiti isključivo zajedničkim radom gradonačelnika i Gradskog vijeća što u ovom trenutku nije slučaj.
Nakon sjednice Gradskog odbora cjelokupno vodstvo velikogoričkog SDP-a dalo je podršku  Forumu mladih u osnivanju još jedne mjesne organizacije.  Mladi forumaši iz Staroga Čiča za predsjednicu su izabrali Ružicu Rajković, a za potpredsjednika Davora Petrinu.
Novoizabrana predsjednica MO FM SDP-a Ružica Rajković zahvalila se članovima na iskazanom povjerenju te obećala angažiranost cijelog ogranka u aktivnostima Foruma mladih SDP-a, ali i iskazala želju za  promjenama u Starom Čiču i okolnim mjestima koje će mladima omogućiti kvalitetniji život.