Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Osnovan Mjesni ogranak Foruma mladih SDP-a Lazina Čička

Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Velike Gorice nastavila je s osnivanjem svojih Mjesnih ogranaka i širenjem svog djelovanja po Turopolju. U subotu, 20. listopada 2012. godine, s početkom u 19 sati održana je Osnivačka konvencija MO FM SDP Lazina Čička.
Novi forumaši su na Konvenciji za predsjednika izabrali Marija Filipovića, dok je za potpredsjednicu izabrana Anamarija Đavor.
Konvenciju su došli podržati mnogobrojni gosti,  članovi Foruma mladih SDP-a, kao i većina predsjednika stranačkih ogranaka i rukovodstva Gradske organizacije SDP-a Velike Gorice.
Konvenciju je, između ostalih, pozdravila i predsjednica velikogoričkog SDP-a, saborska zastupnica i kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Velike Gorice, Vesna Fabijančić Križanić. Ona je izrazila veliko zadovoljstvo osnivanjem ogranaka te je istaknula kako je upravo Forum mladih ta snaga koja pokreće stranku, kako u ograncima tako i cijelu Gradsku organizaciju, i rekla da će se to znati cijeniti u narednom periodu. Osvrnula se i na aktualnu situaciju u gradu, a posebice na stvari nužne za funkcioniranje i vitalitet naselja poput Lazine Čičke kao što je čišćenje i uređenje poljskih i šumskih putova, javni prijevoz i mnoge druge, a koje su sustavno zapostavljene u ovom mandatu. Zaželjela je uspješan rad novoosnovanom ogranku i njegovom rukovodstvu.
Novoizabrani predsjednik MO FM SDP-a Lazina Čička Mario Filipović zahvalio se na ukazanom povjerenju te na velikom odazivu gostiju, uz obećanje da će zajedno sa svojim članovima aktivno pratiti i sudjelovati u radu Gradske organizacije, te raditi na unapređenju kvalitete života u Lazini, posebno mladih ljudi.