Scroll to top

Osnovan Forum mladih Općine Sirač

Više od same želje za poboljšanjem životnih prilika za mlade u Općini Sirač prethodila je sama potreba da se osnuje Forum mladih SDP-a Sirač zbog nedostaka odgovarajućeg sadržaja za mlade na tom području. Tako se 15.6.2012. konačno pristupilo osnivanju organizacije Foruma mladih SDP-a Sirač.

Osnivačka konvencija se održala u Vatrogasnom domu u centru Sirača s početkom u 20h. Uz desetak mladih, željnih da promjene nešto za mlade nabolje u svojoj općini, konvenciji su prisutvovali dožupan BBŽ Saša Lukić, glavni tajnik FM SDPH Marko Krička, predstavnici SDP-a Sirač i SDP-a Pakrac te Ida Cvetković ispred FM SDP-a Veliki Grđevac, Igor Čale i Filip Kovač ispred FM SDP-a Bjelovar, te Marko Filipan predsjednik ŽO FM SDP BBŽ.

“Posao koji nas čeka nije lak, ali u nedostatku zbivanja i sadržaja za mlade na području Općine Sirač Forum mladih SDP-a će zasigurno biti glavni generator i pokretač svih pozitivnih zbivanja!” kaže novo izabrani predsjednik FM SDP-a Sirač Ludvik Supan. Pored njega za potpredsjednika je izabran Ivan Semenić, dok su za članove Općinskog odbora FM SDP-a Sirač izabrani: Renato Miler, Saša Žuger i Matej Pulić.