Scroll to top

Osnovan FM SDP-a Gornja Stubica

U subotu, 12.02.2011. u Šagudovcu, osnovan je FM SDP-a Gornja Stubica kao 21. organizacija FM  u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Konvenciju je otvorio predsjednik FM SDP-a KZŽ Ivan Habulin koji je uputio pohvale novokupljenim gornjostubičkim forumašima, njihovoj predanosti socijaldemokratskoj ideji i želji za aktivnim sudjelovanjem u sredini u kojoj žive. Osnivanjem i ove organizacije Forum mladih  je još  jednom pokazao kako su mladi socijaldemokrati i socijaldemokratkinje vodeći politički pomladak u našoj županiji.

Stjepan Boronjek, predsjednik SDP-a Gornje Stubice, zaželio je novoosnovanoj Organizaciji puno uspjeha i sreće u radu te istaknuo važnost političkog angažmana mladih ljudi.  Podršku i lijepe želje također su izrazili predstavnici organizacija iz Oroslavja, Zlatar Bistrice, Bedekovčine, Zaboka, Konjščine i Pregrade.

Za predsjednika je izabran Hrvoje Pižir, za potpredsjednice Kristina Rafaj te Petra Postružin, a za tajnicu Martina Rafaj.  ” Osnivanje ove organizacije plod je našeg zajedničkog rada, vjere u mogućnost ostvarivanja i važnosti načela pravednosti, jednakosti, slobode i demokracije. Ona su osnova općeljudskog razvoja, njihovo kršenje i nepoštivanje je nedopustivo, a ono se događa svakodnevno.  Naša zadaća je da među našim mladima u našoj sredini ukažemo na nužnost  i realnu mogućnost ostvarivanja ovih vrijednosti.” – izjavio je novoizabrani predsjednik.