Scroll to top

Održana Izborna konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Petrijanec

10752036_10204087348537605_1624925078_nU utorak, 28. listopada 2014. godine, u prostorijama Društvenog doma u Petrijancu održana je Izborna konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Petrijanec. Za predsjednika je jednoglasno izabran Željko Posavec, za potpredsjednicu Valentina Herceg, dok su za članove općinskog odbora izabrani Ivana Pongračić, Zoran Prepelić i Stjepan Rodeš.

Novo izabrani predsjednik Željko Posavec u svom obraćanju prisutnima zahvalio se na dobivenom povjerenju te kazao kako se program novog vodstva organizacije temelji na rješavanju problema mnogih mladih žitelja općine Petrijanec, čime će se forumaši u slijedeće dvije godine aktivno baviti.

„Suradnja s mladim ljudima na području općine te izrada liste projekata, kojima će se pokušati aktivirati mlade za društveno korisno djelovanje, naš su najveći i najvažniji zadatak“ – poručio je novoizabrani predsjednik.

U znak podrške, konvenciji su se pridružili i predstavnici Općinske organizacije SDP-a Petrijanec, predvođeni njihovim predsjednik Zvonkom Bedenikom.