Scroll to top

ODRŽANA II. IZBORNA KONVENCIJA FORUMA MLADIH ISTARSKE ŽUPANIJE

FM-2.Izborna konvencijaU subotu 29. studenog, u Puli je održana II. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Istarske županije na kojoj je za predsjednika izabran Serđo Popović iz Vrsara dok su za
podpredsjednike izabrani Sandra Blašković i Luka Laganis. Istovremeno, u Predsjedništvo su izabrani Ivan Lorencin i Dean Županović, a u Županijski odbor Samir Kadrić, Martina Klarić, Tina Krivičić, Željka Malić, Frančeska Opašić, Igor Ostojić, Kristian Roce, Patricija Šuster i Massimo Zović.
Konvenciji je prisustvovala i predsjednica SDP-a Istarske županije Maja Šarić te mnogobrojna delegacija gostiju Foruma mladih SDP-a Hrvatske na čelu s predsjednikom
Nenadom Livunom. Maja Šarić dala je svoju podršku novom vodstvu i izrazila zadovoljstvo što je Forum mladih bio i ostao jedinstven te zaželjela puno uspjeha u radu u narednom mandatu.
Izvješće o radu za protekli mandat podnio je dosadašnji predsjednik Ivan Lukež, koji se ujedno i zahvalio za dosadašnju podršku i suradnju te također zaželio puno uspjeha u radu novom vodstvu.