Scroll to top

Mladi socijaldemokrati i socijaldemokratkinje s Balkana u Hrvatskoj

Sa zadovoljstvom želimo podijeliti s vama da smo nakon dugogodišnje pauze organizirali sastanak SD9 grupe u Zagrebu. Ovaj sastanak okupio je predstavnike mladih socijaldemokratkinja i socijaldemokrata iz balkanskih zemalja, i s radošću ističemo da je protekao iznimno konstruktivno.

Na sastanku smo imali priliku raspravljati o stanju socijaldemokracije na Zapadnom Balkanu, dijeliti zajedničke izazove s kojima se suočavamo i razmjenjivati primjere politika koje promoviraju organizacije mladih socijaldemokrata na Balkanu. Bilo je inspirativno čuti različite perspektive i iskustva te prepoznati naše zajedničke ciljeve.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svim sudionicima koji su doprinijeli uspješnom sastanku. Vaše angažiranje, strast i posvećenost socijaldemokratskim vrijednostima su ključni za izgradnju bolje budućnosti. Samo zajedničkim naporima možemo ostvariti pozitivne promjene i osigurati prosperitet, jednakost i socijalnu pravdu za sve našim zajednicama.

Nastavimo zajedno graditi bolju budućnost, korak po korak. Radujemo se daljnjoj suradnji i razmjeni ideja s našim kolegama iz SD9 grupe.