Scroll to top

Lukavečki: “Sramotno je da već pet godina nemamo Nacionalni program za mlade”

Predsjednik Foruma mladih SDP Hrvatske Lovro Lukavečki gostovao je na N1 televiziji povodom sastanka političkih pomladaka parlamentarnih stranaka. Naime, Forum mladih je organizirao povodom Međunarodnog dana mladih, koji se u svijetu obilježava svake godine 12. kolovoza, zajednički sastanak političkih pomladaka parlamentarnih stranaka na temu „Stanje sektora mladih u Republici Hrvatskoj“, na koji su pozvali i najveći savez udruga mladih i za mlade „Mrežu mladih Hrvatske“.

U gostovanju na N1 televiziji Lukavečki je istaknuo kako je sramotno da već petu godinu za redom slavimo Medunarodni dan mladih, a da mi kao Hrvatska nemamo krovni dokument za mlade – Nacionalni program za mlade.

  • To zapravo pokazuje nemar, nebrigu i neodgovornost prema mladima. Ukoliko oni nisu u stanju, mi se nudimo da im pomognemo i okupimo relevantne stručnjake da se donese taj program. Nacionalni program za mlade je nadstranačko pitanje koje se ne tiče samo SDP-a i HDZ-a, već svih mladih u Hrvatskoj. – istaknuo je Lukavečki.

Cijelo gostovanje možete pogledati na linku: https://hr.n1info.com/video/n1-studio-uzivo/sramotno-je-da-vec-pet-godina-nemamo-nacionalni-program-za-mlade/