Scroll to top

Izborna konvencija GO FM SDP-a Samobor

U subotu, 8. studenog, Forum mladih SDP-a Samobor održao je svoju izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za novog predsjednika izabran je Luka Tomovski, za njegovu zamjenicu izabrana je Jelena Ljevar, dok su u Gradski odbor Foruma mladih još ušli: Tomislav Bošnjak, Stjepan Gluščić, Mario Grdović , Luka Kazimović, Dino Kuhar, Tea Orešković, Vlatka Šalamun, Tomislav Šapić i Ante Ševo.

Uz mnogobrojne goste iz drugih organizacija Foruma mladih iz Zagrebačke županije, predsjednicu Kluba mladih HSS-a Samobora Suzanu Cesnik i zamjenika predsjednika Mladih HNS-a podružnice Samobor Ivana Rodića koji su pozdravili prisutne, konvenciji su prisustvovali i predsjednik Gradske organizacije Željko Žarko, predsjednik Foruma seniora SDP-a Samobor Petar Raić te drugi članovi Gradske organizacije.

Luka Tomovski, kao novi predsjednik Foruma mladih, iznio je u kratkim crtama svoj plan i program rada i obećao nastaviti tamo gdje je stao njegov prethodnik Andrija Noršić. Izrazivši nadu da će Forum u budućnosti imati sve više članova, posebno se založio potruditi se u rješavanju problema mladih na području Grada Samobora te naglasio kako će Forum mladih biti crveni karanfil na reveru socijaldemokracije.