Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Zlatar

U subotu, 15. veljače 2014. izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Zlatar.

Na drugoj Izbornoj konvenciji za predsjednicu je izabrana Martina Špoljar, za potpredsjednika Marijo Perak, a za tajnicu Dora Žerjavić. Osim domaćih mladih socijaldemokrata Konvenciji su prisustvovali i gosti, Jasenka Auguštan-Pentek- dogradonačelnica Zlatara, Krunoslav Klancir-predsjednik SDP Zlatar, Agata Cvitić- predsjednica FM SDP KZŽ, Veronika Kolman- tajnica FM SDP KZŽ, Tomislav Burić- potpredsjednik FM SDP KZŽ, te izaslanstva općinskih i gradskih organizacija Foruma mladih SDP KZŽ.

Dosadašnji predsjednik  Marijo Perak istaknuo je u svom izvještaju o radu da se Forum mladih SDP-a Zlatar u prve dvije godine aktivno uključivao u aktivnosti SDP-a Zlatar, te općinskih i gradskih organizacija Foruma mladih SDP-a KZŽ. Svojim velikim uspjehom smatraju mandat članice Foruma mladih SDP-a u  Savjetu mladih Grada Zlatara, čime im je bila pružena dodatna prilika aktivno se zalagati za svoje ideje i stavove unapređenja položaja mladih Grada Zlatara.

Nova predsjednica Martina Špoljar  prezentirala je program rada FM SDP Zlatar u naredne dvije godine:

“Vodeći se krilaticom “Reci! Djeluj! Mijenjaj!” FM SDP Zlatar, kao organizacija mladih neprofitnog karaktera, osobitu će pažnju posvetiti provođenju politika za mlade održavanjem tribina i edukacija, kako bi svojim primjerom pokazali i motivirali mlade Zlataršćane da se uključe u javni život i proces donošenja odluka. Organizacija humanitarnih akcija, inicijativa pokretanja projekata s područja Zlatara,  obilježavanje važnih datuma, te podrška SDP-u na izborima  glavna su naša područja rada u narednom razdoblju. Cilj nam je svoje ideje i vizije povezati s djelovanjem ostalih općinskih i gradskih organizacija FM SDP-a KZŽ, a osobito smo motivirani za suradnjom s ostalim organizacijama koje djeluju na području Grada Zlatara kako bismo zajedničkim snagama  poboljšali kvalitetu života mladih u Zlataru.”