Scroll to top

Humanitarnoj akciji prodaje narcisa za oboljele od raka dojke, koju tradicionalno organizira Udruga Zlatno Srce” iz Zaboka i ove su se godine pridružili Forum mladih i Socijaldemokratski forum žena SDP-a Krapinsko – zagorske županije.  Rak dojke najučestaliji je oblik raka od kojeg oboljeva svaka deseta žena.

Akcija je održana 28. veljače 2015. u Bedekovčini, Donjoj Stubici, Krapinskim Toplicama, Loboru, Oroslavju, Pregradi, Tuhlju, Velikom Trgovišću i Zaboku. Svijest o ranom otkrivanju i prevenciji raka dojke i  ove je godine okupila forumaše i forumašice  iz cijele Županije, a prodajom narcisa prikupljeno je 7.478,00 HRK. Prikupljeni novac utrošit će se namjenski u nabavku potrebne opreme Opće bolnice Zabok.
Koordinatorica akcije, Lucija Buhin, istaknula je kako su forumaši i forumašice  u razgovoru s građanima dobili samo pozitivne reakcije i riječi podrške, a veliko srce naših mještana i sugrađana samo je potvrda kako svijest o važnosti ranog otkrivanja i prevencije samo raste. Nažalost, razina te naše svijesti još uvijek nije dovoljna pa su nam stoga ovakve akcije od velike važnosti.

Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali našu akciju.

[justified_image_grid ids=6693,6692,6691,6690,6689,6688,6687,6686]