Scroll to top

Humanitarno u Oroslavju!

Dana 18.02.2012. u 18 sati počeo je već tradicionalni  humanitarni turnir u belotu u organizaciji Foruma mladih SDP-a Oroslavje. Ove godine novac se prikupljao  za dječji vrtić   ” Cvrkutić ” u Oroslavju. Prikupljeni novac iskoristiti   će se za kupnju  didaktičkh igračaka  koje će pomoći  klincima i klincezama da uče kroz igru, razvijaju logičko mišljenje, uče osnovne boje, usvajaju matematiku, unapređuju govorno-jezične sposobnosti, potiču maštu i kreativnost, a sve će  to u konačnici pozitivno utjecati na dječji psihički i intelektualni razvoj.

Ovogodišnjem, trećem po redu, turniru  prisustvovali su  parovi koji su nas i podržavali i prijašnjih godina, a potporu su  pružili  forumašice i forumaši iz Donje Stubice i Tuhlja. Ovim putem se želimo zahvaliti svim kartašima i kartašicama te svim gostima koji su dali svoj doprinos.

Pobjedu su odnijeli braća Kristijan i Dalibor Babić, tradicionalno drugoplasirani su bili Marko Pušec i Željko Đurđević, a treće mjesto  osvojili su  Branko Grčić i gradonačelnik Oroslavja  Ivan Tuđa.