Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Humanitarni Malonogometni Turnir, Križ 2013.

FM SDP KRIŽ je treću godinu za redom organizirao već tradicionalni Humanitarni malonogometni turnir, Križ 2013. Turnir je održan 13.01.2013. (nedjelja)  u Školskoj sportskoj dvorani Križ s početkom u 10 sati pod sloganom “Igrajmo za djecu”. Sav prihod išao je u dobrotvorne svrhe za Udrugu „Bijeli jelen“  iz Križ koja radi sa djecom s posebnim potrebama.

Treći  turnir okupio je 18 ekipa koje su i po lošem vremenu (snijegu) došle od svukuda. Ekipe nisu bile samo iz Križa i okolice nego i šire (Popovača, Ludina, Dugo Selo, Sesvete, Velika Gorica, Zagreb) što samo dokazuje da je turnir bio dobro oglašen. Naravno da u ovih 18 ekipa treba naglasiti  2 forumske ekipe i to FM SDP Velika Gorica koja je svake godine tradicionalno s nama. Dobro napunjene tribine (ulaz dobrovoljni prilog)  bodrile su svoje favorite, a titulu najboljeg odnio je samo jedan. Ovogodišnji pobjednik turnira je domaća ekipa, Automehanika Mezak, koja na turniru jednostavno nije naišla na boljeg protivnika te je zasluženo igrom nadigrala druge ekipe i odnijela najveći pehar koje je i ove godine omogućio Studio Hat. Organizatori su se pobrinuli za simbolične nagrade tako da su pehari podijeljeni prvim 3 mjestima a uručeni su i pehari za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira.

Forumaši, sugrađani i gosti su se opet iskazali  humanom gestom. Ovom akcijom  sakupili smo 5.790,50 kn, kojima će se kupiti materijali i rekviziti potrebni za radionice u Udruzi „Bijeli jelen“ te biti istima dodijeljeni. Ovom prilikom FM SDP Križ zahvaljuje se svima na pomoći i prepoznavanju ove akcije te najavljuje ovaj već tradicionalni Humanitarni Malonogometni turnir i četvrtu godinu za redom.