Scroll to top

Forum mladih SDP-a Solin u akciji prikupljanja tehno otpada

Forum mladih SDP-a Solin organizirao je akciju prikupljanja elektroničkog i električnog otpada u subotu, 13. studenog 2010. u prostorijama SDP-a Solin.

Forumaši su pozvali sve građanke i građane Solina i okolice, da na adresu SDP-a Solin  dostave svoje uređaje lakše od 15 kilograma, a u koje spadaju: računala, pisači, kalkulatori, telefoni, mobiteli, radioaparati, televizori, videoaparati, glazbeni instrumenti, video igre, mali kućanski uređaji itd…
Sav prikupljeni otpad biti će prevezen od strane Tehnomobil obrta, tvrtke koja se bavi besplatnim prijevozom tehno otpada.

Forum mladih SDP-a Solin ovom akcijom želio je pokazati da se zalaže za kvalitetniji i bolji život u gradu Solinu.  Želimo da naši građani steknu svijest o štetnim učincima koje mogu izazvati ovakvi predmeti u prirodi, koje oni često sami odbacuju, a mogu se vrlo jednostavno i besplatno odvesti na reciklažu. Htjeli smo postići udaljavanje tehno otpada od naših domova, rijeke Jadro i na taj način spriječiti daljnje onečišćenje solinske prirode, te očuvati kvalitetu života u gradu Solinu.