Scroll to top

Forum mladih SDP-a Bedekovčina uz pečene kestene provodio anketu

Forum mladih SDP-a Bedekovčine proteklog se vikenda na bedekovčanskim ulicama družio sa žiteljima općine. Uz sezonsku poslasticu, pečene kestene, koje su mladi sdp-ovci iz Bedekovčine dijelili svojim sumještankama i sumještanima glavni cilj akcije bio je provođenje ankete na temu kako Bedekovčinu učiniti ljepšom te sadržajem društveno bogatijom općinom. Forumašice i forumaši prikupljali su povratne informacije od žitelja općine te će skupljene prijedloge i sugestije predat općinskom načelniku.

Želja nam je interakcijom potaknut sve stanovnike i stanovnice naše općine na sukreiranje općinske politike.Cilj same akcije je pridonijeti razmišljanju kako svatko od nas može učinit mnogo za razvoj svoje lokalne sredine te općenitom društvenom angažiranošću doprinijeti stvaranju kvalitetnijeg i društveno bogatijeg života naše općine. Istaknuo je predsjednik Foruma mladih Bedekovčine Danijel Sinković.

Nakon provedenog akcionizma održana je i edukacija za sve forumašice i forumaše SDP-a Bedekovčine o vrijednostima i unutarnjem ustrojstvu socijaldemokracije, javnom  nastupu te provođenju akcionizama.