Scroll to top

Druženje u Čalincu u organizaciji Općinske organizacije Foruma mladih Maruševec

3110-druzenje-1U Domu kulture u Čalincu održano je druženje članova Foruma mladih SDP-a Maruševec, kojoj su nazočili i Forumaši iz susjedne Općine Cestica, a pridružilo im se općinsko i županijsko vodstvo stranke, članice Foruma žena Varaždinske županije i članovi Županijskog odbora Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije.

Jedna od brojnih ovogodišnjih aktivnosti Foruma mladih SDP-a Maruševec bilo je i druženje u središtu općine kako bi se s vodstvom stranke predstavile dosadašnje, ali i najavile te dogovorile nadolazeće aktivnosti.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Maruševec Mario Klapša, tom je prilikom kazao kako Forum mladih aktivno doprinosi promociji socijaldemokratskih vrijednosti kroz svoje djelovanje, i kao najprepoznatljivi politički pomladak u Maruševcu i dalje će biti nosioci ideja, kreativnosti, kao i pozitivnih promjena u društvu, zahvalivši se pritom predsjedniku i potpredsjedniku Županijske organizacije SDP-a Mariu Habeku i Alenu Kišiću na podršci od samog osnivanja.

Tom su prilikom predstavljene i internetske stranice Općinske organizacije SDP-a Maruševec – marusevec.sdp.hr, koje su postavljene na inicijativu članstva Foruma mladih, s ciljem razmjene informacija i prijedloga, a Forumaši će ih puniti sadržajem i najavama akcija.

Izrazito korektnu i uspješnu suradnju Foruma mladih i Općinske organizacije SDP-a Maruševec pohvalio je i predsjednik Zdravko Kukec, istaknuvši kako je cilj organizacije što većem broju mladih ljudi omogućiti sudjelovanje u javnom životu i procesu donošenja odluka u korist svih mještana Općine Maruševec.