Scroll to top

Dino Jelenić novi predsjednik Foruma mladih SDP u Primorsko-goranskoj županiji

Nedavno je održana izborna konvenciji Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo koje će predvoditi mladi i predani članovi naše organizacije.

Na čelu Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije nalazit će se novi predsjednik Dino Jelenić, koji će zajedno s potpredsjednicama Carmen Aji i Enom Knežević Tončinić voditi rad i aktivnosti Foruma u narednom razdoblju.

Čestitamo novoizabranom vodstvu i izražavamo vjeru u njihovu sposobnost vođenja i uspješno predstavljanje interesa mladih u Primorsko-goranskoj županiji. Vjerujemo da će svojim znanjem, energijom i strašću za napredak ostvariti pozitivne promjene i unaprijediti položaj mladih u našoj regiji.

Novo rukovodstvo Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije ima važnu ulogu u promicanju socijaldemokratskih vrijednosti, unaprjeđenju kvalitete života mladih i borbi za njihova prava. Ujedinjeni i angažirani, zajedno možemo ostvariti stvarnu promjenu i stvoriti bolju budućnost za mlade ljude u Primorsko-goranskoj županiji.

Pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste bili obaviješteni o aktivnostima i projektima Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije. Pozivamo sve mlade ljude koji žele sudjelovati i doprinijeti našem radu da nam se pridruže i budu dio naše inspirativne zajednice.

Hvala svima na podršci i čestitke novoizabranom rukovodstvu!