Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Željku Vuđanu još jedan mandat u Zlatar Bistrici

Nakon dvije godine postojanja OO FM SDP Zlatar Bistrica održala je svoju 2. Izbornu konvenciju na kojoj je izabrala novo – staro vodstvo.

Konvencija je ponovo za predsjednika OO FM SDP Zlatar Bistrica izabrala Željka Vuđana, koji je i do sada uspješno vodio zlatarbistričanske forumaše i održavao odličnu suradnju sa drugim lokalnim, županijskim i međunarodnim organicacijama mladih socijaldemokrata. Za tajnika je opet izabran Marko Miković, koji će u sljedeće dvije godine brinuti o tajničkim odnosima forumaša iz Zlatar Bistrice. Za potpredsjednike su izabrani Nikola Malbaša i Helena Sugnetić kojima će biti cilj pomoći predsjedniku i tajniku u vođenju organizacije. Novoizabrani predsjednik istaknuo je važnost prenošenja socijaldemokratskih vrijednosti na mlađe generacije te iznio plan djelovanja Foruma u Zlatar Bistrici.

Konvenciji su prisustvovali gosti iz drugih organizacija FM i SDP, Ivan Habulin, predsjednik FM SDP KZŽ, Anita Curiš iz OO SDP Konjščina, te Nikola Boromisa iz OO SDP Donje Stubice. Gosti su novoizabranom vodstvu poželjeli uspijeh u radu te im ponudili svoju suradnju u daljnjim aktivnostima