Scroll to top

Završila II. Akademija Foruma mladih Zagreb za nove članove

FM SDP-a Zagreb je 15. prosinca 2012. zatvorio II. Akademiju FM SDP-a Zagreb za nove članove. II. Akademija za nove članove trajala je mjesec dana, a pohađalo ju je 24 polaznika.

Polaznici su imali priliku čuti nešto o ” Povijesti i ustroju SDP-a”, ” Zaštiti okoliša”, ” Ekonomskoj politici”, ” Lokalnoj samoupravi”, ” Europskoj uniji”, ” Javnom nastupu”, ” Pravnom i političkom poretku” i ” Novim medijima” o kojima su predavali članovi Predsjedništva FM SDP-a Zagreb.

Na zatvaranju II. Akademije prisustvovao je i predsjednik SDP-a Zagreb i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Bernardić koji je sa predsjednikom FM SDP-a Zagreb Nenadom Livunom podijelio polaznicima diplome za uspješno pohađanje II. Akademije. Davor Bernardić se u obraćanju polaznicima posebno osvrnuo na ulogu mladih u današnjem društvu te je istaknuo da citat ” Mladi nisu budućnost, nego sadašnjost!” nije fraza nego realnost u koju duboko vjeruje. Za kraj svog obraćanja poželio je svim polaznicima II. Akademije čestit Božić i uspješnu Novu godinu.