Scroll to top

V. Izborna konvencija Foruma mladih SDP Belišće

U subotu 28.04.2012. godine u 18:00h u Gradskoj vijećnici u Belišću održana je V. Izborna konvencija Foruma mladih SDP Belišće.

Samoj konvenciji uz veliki broj belišćanskih forumašica i forumaša prisustvovali su  gosti iz FM SDP Đakovo, FM SDP Osijek, Mirta Vlahović – županijska predsjednica Foruma mladih SDP OBŽ, Marko Krička – državni tajnik Foruma mladih SDP Hrvatske, Milan Blagojević – član predsjedništva Foruma mladih SDP Hrvatske.

Uz njih konvenciji su nazočili i Predsjednik SDP-a Belišće Dejan Šovagović, predsjednica Foruma žena Vlasta Merčep, predsjednik inicijativnog odbora Foruma seniora Milan Salajić te ostali članovi iz predsjedništva gradske organizacije SDP-a Belišće.

Nakon izbornog dijela konvencije na sljedeće funkcije u Forumu mladih SDP Belišće izabrane su sljedeće osobe:

– za članove gradskog odbora FM SDP Belišće: Marko Kušić, Suzana Emes, Dino Rickert, Dinko Jukić, Vladimir Prinčevac, Nino Vukobratović.

– za potpredsjednike izabrani su: Ivan Radunković i Ivan Jurčević

– za predsjednika izabran je: Dražen Kušić

Novoizabrani predsjednik Dražen Kušić zahvalio se svima, a posebno svojim forumašicama i forumašima što su mu ukazali povjerenje te ga ponovno izabrali na mjesto predsjednika za sljedeći mandat od 2 godine. Nadodao je da će u sljedećem mandatu Forum mladih SDP Belišće i dalje  biti snažna podrška Gradskoj organizaciji SDP-a, tako i svim ostalim Forumima na području županije. Protekli mandat uspješno je završio, forum je postao jedan od najaktivnijih Foruma na razini županije, a rad foruma prepoznat je i na državnoj razini. Forum je također jedna od najaktivnijih organizacija mladih na području grada Belišća rekao je novoizabrani predsjednik FM SDP Belišće Dražen Kušić. I za kraj upućuje poziv svim mladim osobama na području grada Belišća da se uključe u rad Foruma mladih SDP-a Belišće i na taj način pokušaju učiniti nešto kako bi zajedno radili na razvoju grada Belišća.