Scroll to top

Uspostavljena uža suradnja sa Forumom mladih SDP-a Kantona Sarajevo

Forum mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije u Sarajevu je intenzivirao odnose sa Forumom mladih SDP-a Kantona Sarajevo. Suradnja i uzajamna potpora između spomenutih organizacija uspostavljena je još prije nekoliko godina, ali s obzirom na odlične odnose i želju obiju organizacija za još intenzivnijim povezivanjem u budućnosti potpisan je sporazum koji definira prijateljske veze zagorskog Foruma mladih SDP-a s Forumom mladih SDP-a glavnog grada Bosne i Hercegovine. Cilj samog sporazuma nije samo povezivanje na temelju socijaldemokratskih vrijednosti koje nas spajaju već i proklamacija društvenih, povijesnih i kulturoloških znamenitosti, kako Zagorja tako i grada Sarajeva.

Sporazum su potpisali predsjednici organizacija Seudin Novalić, predsjednik FOM SDP-a Sarajevo, i Ivan Habulin, predsjednik FM SDP-a Krapinsko-zagorske županije.

Delegacija FOM SDP-a Sarajevo posjetit će Krapinsko-zagorsku županiju u svibnju ove godine, u sklopu tradicionalne proslave Praznika rada koja će se održati u Bedekovčini, 1. svibnja.

FM SDP-a Krapinsko-zagorske županije tom će prigodom u Bedekovčini organizirati i susret sarajevskih forumaša s predsjednikom SDP-a Hrvatske, Zoranom Milanovićem.

Forum mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije i ovim je sporazumom jasno pokazao kako socijaldemokracija ne poznaje barijere već samo vrijednosti zajedništva, solidarnosti, uvažavanja i suradnje čija je svrha oduvijek bila i bit će – izgradnja otvorenijeg i tolerantnije društva.