Scroll to top

Ugodni razgovori riječkih Forumaša s premijerkom

Dana 11. svibnja 2011. godine hrvatska premijerka Jadranka Kosor došla je u Rijeku “otvoriti” novu studentsku menzu u sklopu sveučilišnoga kampusa na Trsatu, a koja je zapravo u pogonu već 20 dana!

Premijerka se potom uputila u riječku središnjicu HDZ-a na Jadranskome trgu, gdje su je dočekali i članovi Foruma mladih SDP Rijeke koji su htjeli znati kad će biti završena trakavica s cestom D-404.

Na upit člana Predsjedništva Gradske organizacije Marka Mataje-Mafricija hoće li pustiti cestu u promet, pa neka je dođe otvoriti kad počne kampanja za parlamentarne izbore, Jadranka Kosor odgovorila je da će cesta biti otvorena za promet do kraja svibnja!

Na takav odgovor možemo samo nadodati – živi bili pa vidjeli! Zanimljivo je i da je dan poslije nakon ovoga događaja Vlada Republike Hrvatske donijela odluku o prenamijeni pomorskoga dobra radi što hitnijeg otvaranja ceste D-404.

U svakom slučaju, ukoliko se cesta ne pusti u promet do kraja svibnja, bilo bi to još samo jedno u nizu neostvarenih obećanja premijerke Kosor i HDZ-ovske vlasti.

Iz medija:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rijetki-trenuci-kosor-u-ugodnom-razgovoru-s-mladezi-sdp-a.html

na 4:32   http://www.rtl.hr/rtl-danas-1152011-video-14280

vijesti od 11.5., na 3:17   http://www.kanal-ri.hr/internet-tv.asp