Scroll to top

Tematska konvencija Foruma mladih Klanjec

Forum mladih SDP-a Grada Klanjca održao je Tematsku konvenciju u svrhu evaluacije dosadašnjih aktivnosti organizacije te stvaranja smjernica za buduće djelovanje. Kao jedna od aktivnijih organizacija u Krapinsko-zagorskoj županiji Forum mladih SDP-a Klanjec svojim je djelovanjem uvelike doprinio u provedbi kampanje za parlamentarne izbore te u radu Foruma mladih Krapinsko-zagorske županije.

„Želja nam je da i u narednom razdoblju brojnim inicijativama i aktivnošću doprinesemo proklamaciji socijaldemokracije kako u Klanjcu tako i u našoj županiji. Djelovati na način da svojim radom i svjetonazorom kroz kojeg djelujemo te koji živimo privučemo još više mladih ljudi koji dijele naša razmišljanja da se aktivno uključe kako bi zajednički djelovali na stvaranju pozitivnih promjena u našem društvu.“ Istaknula je predsjednica Foruma mladih Klanjec Mateja Poslek.

Konvenciji su prisustvovali gosti iz ostalih organizacija te saborski zastupnik SDP-a, ujedno i gradonačelnik Klanjca Željko Kolar te gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek koji su održali predavanje na temu decentralizacije i lokalne samouprave.