Scroll to top

Streetball u Varaždinu

U nedjelju, 12. svibnja 2013. godine, članovi 3. mjesnog odbora i Foruma mladih, na košarkaškom igralištu u Bronxu, ispred koalicije HNS-SDP-HSU-HSLS organizirali su natjecanje u Streetballu.

S obzirom na tematiku, natjecanje je pozdravnim riječima ispred koalicije otvorio predsjednik Foruma mladih SDP-a Luka Zrinski, a otvaranju su nazočili i kandidat koalicije za gradonačelnika i trenutni gradonačelnik Goran Habuš, predsjednik Gradske orgnizacije SDP-a i zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić te saborska zastupnica i zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević.

„Uz mnoštvo zabave i smijeha te dobre i zanimljive utakmice, pokušali smo podsjetiti naše sugrađane, pogotovo mlade, da bavljenje sportom, osim što je zdravo, uči nas kako je to raditi u timu i što je to timski rad. Zahvaljujemo se svim natjecateljima i gostima koji su nam se pridružili i omogućili da ovaj turnir ispuni svoju svrhu.“ – rekli su organizatori natjecanja.

Pobjednik turnira bio je tim „Sweet Seventeen“, a nagrade pobjednicima uručio je predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Dražen Vincek. Drugoplasirana ekipa bila je ekipa „BDP“, a treće mjesto zauzeo je tim „Outsiders“.