Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Solidarnost na djelu

Forum mladih SDP-a Đakovo organizirao je u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Đakovo proljetnu humanitarnu akciju prikupljanja odjeće, obuće i igračaka za djecu pod nazivom ,,Solidarnost na djelu”. Akcija prikupljanja odvijala se u tjednu pred Uskrs, a akcija podjele upriličena je prošli tjedan na kojoj su prikupljene stvari podijeljene obiteljima slabijeg imovinskog stanja i korisnicima Centra za socijalnu skrb na području Đakova i Đakovštine.

U akciji prikupljeno je oko 2000 komada odjeće, obuće i igračaka, a podijeljeno je oko 1200 komada obiteljima, djeci i korisnicima Centra koji su se odazvali na akciju. Preostali dio predan je Gradskom društvu Crvenog križa Đakovo koji će prikupljene donacije dijeliti na svojim uobičajenim akcijama koje organiziraju svake prve srijede u mjesecu.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim građanima Đakova i Đakovštine na njihovoj iznimnoj solidarnosti, pozamašnim donacijama i svesrdnoj pomoći obiteljima slabijeg imovinskog statusa, kao i Upravama Crvenog križa i Centra za socijalnu skrb Đakovo na pomoći oko organizacije akcije. Posebna pohvala lokalnim medijima koji su prenosili vijest o akciji prikupljanja i tako uvelike pomogli realizaciji humanitarne akcije.

Pozivamo sve ljude dobre volje da i dalje nastave donirati humanitarnim organizacijama kako bi pomogli onima u potrebi.