Scroll to top

Silvija Kokolić nova predsjednica FM SDP Oroslavje

Gradska organizacija FM SDP-a Oroslavje  u subotu, 13.10. 2012., održala je svoju 6. Izbornu konvenciju i proslavila svoj 12. rođendan.

Na konvenciji je za predsjednicu izabrana Silvija Kokolić, za potpredsjednika izabran je Luka Tomić, a tajnicom je imenovana Jelena Jagečić.

Konvenciji su prisustvovali brojni gosti među kojima su bili i Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja i predsjednik GO SDP-a Oroslavje, Ivan Habulin, predsjednik FM SDP-a Krapinsko – zagorske županije i Marko Filipan, predsjednik FM SDP-a Bjelovarsko – bilogorske županije.

” Naše mlade snage najveći su oslonac oroslavskog SDP-a i vjerujem da će tako biti i sa novim vodstvom”, istaknuo je Tuđa.  Bez skromnih epiteta ostao je i Habulin ističući u svojem govoru kako su oroslavski forumaši  bili predvodnica svih županijskih akcija te predstavljaju primjer koji treba slijediti.

Novoizabrana predsjednica Silvija Kokolić poručila je kako će oroslavski forum nastaviti sa istim tempom rada šireći socijaldemokratske vrijednosti i njegujući prijateljske odnose unutar oroslavskog foruma koji su se pokazali ključnim za uspjeh u radu.