Scroll to top

”Preksljemenska pajdašija”

”Preksljemenska pajdašija” naziv je dvodnevnog kampa kojeg su za svoje članove i članice organizirali FM SDP-a Krapinsko – zagorske županije i FM SDP-a Grada Zagreba u Budinšćini. Na kampu je sudjelovalo tridesetak forumaša i forumašica, a sam kamp je  zamišljen kao team building  ususret lokalnim izborima 2013. 

Okupljanje je započelo u popodnevnim satima, a nakon postavljanja kampa program je započeo EU kvizom gdje su se sudionici okušali u poznavanju aktualnih europskih i općenitih  političkih pitanja.   U poslijepodnevnim satima održana je tribina ”„Forumaši/ce u kampanji-IZBORI 2013.“ čiji su gosti bili saborski zastupnik Željko Kolar i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić.  Večer je nastavljena ugodnim druženjem uz karaoke u Konjičkom klubu Budinšćina.

Nedjelja je bila prožeta sportsko – rekreativnim sadržajima pa su se tako forumaši, nakon evaluacije prethodnog dana, uputili u razgledavanje lokalnih  znamenitosti i šetnju budinščinskim krajem. Dejan Džakula, vlasnik Konjičkog kluba, proveo je sudionike kampa kroz svoje obiteljsko imanje gdje su imali prilike i uživati u jahanju konja.

Kamp je zatvoren podjelom diploma, koje su učesnicima podijelili predsjednik FM SDP-a Grada Zagreba Nenad Livun i predsjednik FM SDP-a Krapinsko – zagorske županije Ivan Habulin,  inicijatori ” Preksljemenske pajdašije.”  Dvojica predsjednika izrazila su zadovoljstvo ishodom kampa i  želju da ova ideja preraste u tradicionalno godišnje druženje članova dotičnih organizacija.