Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Potpisana Povelja prijateljstva FOM SDP Tuzla i FM SDP Đakovo

U subotu 11. kolovoza 2012. odlukama Gradskog odbora Foruma mladih SDPH Grada Đakova i Općinskog odbora Foruma mladih SDPBiH Općine Tuzla o uspostavljanju partnerstva između dviju organizacija s ciljem poticanja i jačanja razumijevanja i prijateljstva, razmjene i jačanja suradnje, te razvoju i zajedničkom napretku, navedene organizacije potpisale su Sporazum o prijateljstvu i suradnji kojim su svečano započele partnerstvo dviju organizacija Foruma mladih.

Ovim činom naše su organizacije i službeno potvrdile svoju dugogodišnju suradnju po pitanju mladih u zajednicama lokalne samouprave, obrazovanja, kulture, znanosti, turizma, zdravstva, socijalne politike, zaštite okoliša, sporta i drugih područja od međusobnog interesa.

Naša zajednička volja je, da u smislu europske misli kao nužne osnove ljudskog dostojanstva, slobode, jednakosti, solidarnosti pravde, potičemo razmjenu i suradnju između naših organizacija te da tako produbljujemo međusobno razumijevanje. U zajedničkom nastojanju želimo poticati kulturnu i socijalnu razmjenu te time članicama i članovima omogućiti da se međusobno bolje upoznaju. Pritom želimo ojačati međusobno poštovanje i toleranciju između različitih tradicija. Obvezujemo se, iskreno vjerujući, da ćemo u okviru naših mogućnosti poticati sve što je prikladno za učvršćivanje i povećanje razumijevanja između članica i članova naših organizacija.