Scroll to top

Osnovana organizacija Foruma mladih SDP-a Bakra

U petak, 8.7.2011. u prostorijama Doma Kulture na Hreljinu osnovana je organizacija Foruma mladih SDP-a Grada Bakra.

Organizacija broji čak 12 članova i članica, a za predsjedika je izabran dosadašnji povjerenik za Bakar Mario Sirotić. Za potpredsjednike su izabrani Marta Polić i Sanjin Kezić, a u Gradski odbor ušli su Anamarija Devčić i Alen Čop.

Konvenciju su uveličali i brojni istaknuti gosti pa su tako toj svečanosti prisustvovali Erik Fabijanić- potpredsjednik SDP PGŽ, Goran Petrc- član predsjedništva SDP PGŽ, Dino Manestar- predsjednik FM SDP PGŽ, Tamara Kojić- predsjednica SDP Bakar, Jasna Petrc- članica predsjedništva FM SDP PGŽ, Marko Tomljanović-predsjednik FM SDP Novi Vinodolski te mnogi drugi.

Posjećenost te osnivačke konvencije svjedoči o važnosti bakarske organizacije kako za Forum tako i za stranku, pogotovo s obzirom da se radi o jednom od malobrojnih gradova u Primorsko-Goranskoj županiji u kojem je na vlasti HDZ.

Uvjereni smo da će ova injekcija mladosti i elana uvelike doprinijeti preokretu na bakarskoj političkoj sceni na sljedećim lokalnim izborima u korist SDP-a, a na dobrobit svih građanki i građana Bakra. Isto vrijedi i za predstojeće parlamentarne izbore.