Scroll to top

Osnovana 20. lokalna organizacija Foruma mladih u Krapinsko-zagorskoj županiji

U petak 03.12.2010. u  zlatarskoj gradskoj vijećnici osnovana je i posljednja gradska organizacija Foruma mladih SDP-a u našoj županiji. Time je županijska organizacija Foruma mladih SDP-a u KZŽ dobila i svoju dvadesetu lokalnu organizaciju i organizacijski pokrila gotovo cijelu županiju.

Osnivanje ove organizacije bitno je i zato jer je Grad Zlatar  središte istočnog dijela županije, te se očekuje da bude predvodik u jačanju socijaldemokracije na zagorskom istoku . Brojni visoki gosti koji su u petak pohodili Zlatar pružili su snažnu podršku mladim snagama zlatarskog SDP-a. U Zlataru  mlade je podržala Sonja Borovčak, donedavna predsjednica SDP-a KZŽ, kao i predstavnik Iblerov trga, Marko Krička, glavni tajnik Foruma mladih SDP-a Hrvatske. U ime Županijske organizacije, novom predsjedniku zlatarskog foruma, Mariju Peraku te njegovim suradnicima, uspješnost u radu zaželio je i Marko Vešligaj, predsjednik FM SDP KZŽ.

Nakon konvencije održan je i prigodni domjenak, na kojem se je zlatarskim forumašima i njihovim gostima pridružio i predsjednik ŽO SDP Krapinsko-zagorske županije i aktualni župan KZŽ Siniša Hajdaš Dončić.