Scroll to top

Osnovan Mjesni ogranak Foruma mladih SDP-a u Gudcima

Forum mladih SDP-a Velika Gorica proširio je svoje djelovanje osnivanjem Mjesnog ogranka u Gudcima. Osnivačka konvencija ovoga ogranka održana je 09. rujna 2012. sa početkom u 18 sati u društvenom domu u Gudcima.

Novopridošli članovi mladih socijaldemokrata su na konvenciji za predsjednika izabrali Ivana Štefančića dok je za potpredsjednicu izglasana Kristina Meštrović. Konvenciju su došli podržati mnogobrojni članovi Foruma mladih SDP-a Velika Gorica, a posebnu podršku su dobili iz rukovodstva Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica.

Okupljene je pozdravila predsjednica SDP-a Velike Gorice Vesna Fabijančić Križanić i predsjednik MO SDP-a Gudci Dražen Meštrović te su oboje izrazili veliko zadovoljstvo aktivnostima mladih  i prije osnivanja Foruma mladih u Gudcima te zaželili uspješan rad novoosnovanom ogranku i njegovom rukovodstvu.

Nakon izbora konvenciji se obratio i novoizabrani predsjednik MO FM SDP-a Gudci Ivan Štefančić koji se zahvalio na ukazanom povjerenju te uz naglasak mladosti u ovom ogranku obećao nastaviti kontinuitet i zalaganje koje su mladi pokazali do sada.