Scroll to top

Osnovan Forum u Novoj Rači

Općinska organizacija Foruma mladih Nove Rače je uspješno osnovana u subotu 05.11.2011. u 17h u prostorijama općine Nove Rače. Do osnivanja je došlo zahvaljujući želji vodstva SDP Nova Rača da osnuje Forum mladih te je u izvrsnoj i pohvalnoj suradnji između vodstva SDP-a Nova Rača i povjerenice  za Forum mladih OO Nova Rača došlo do samog čina osnivanja!

Forum mladih Nova Rača trenutno broji 8 članova, a za predsjednicu je izabrana Željka Ilinčić. Potpredsjednikom je tako postao Tomislav Mrazović dok su izabrani članovi općinskog  odbora Ivanka Ilinčić, Ivan Vudrag te Alen Klinac. U vrijeme kada su mladi ljudi mahom apolitični i nezainteresirani za politička zbivanja pristupilo se osnivanju nove organizacije Foruma mladih na području Bjelovarsko – bilogorske županije što je izazvalo veliku pažnju ne samo Forumaških čelnika već i čelnika SDP BBŽ. Tako su konvenciji prisustvovali Vedran Babić, predsjednik SDP BBŽ, te predstavnici organizacija SDP Veika Pisanica, Šandrovac, Veliki Grđevac. Iz Forumaških krugova konvenciji su nazočili predstavnici Bjelovara,  Garešnice, Daruvara, Velikog Grđevca, povjerenici za općine Šandrovac i Veliku Pisanicu te cjelokupno vodstvo županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Bjelovarsko – bilogorske županije na čelu sa Markom Filipanom.

Novoizabrana predsjednica Foruma mladih SDP Nova Rača, Željka Ilinčić, je u svom obraćanju najavila da će si za prvotni cilj postaviti učenje i poznavanje djelovanja kroz organizacije poput Foruma mladih od već postojećih i uhodanih Foruma iz okruženja. Konvencija je završila u 18:00 sati te se nastavilo s prigodnim druženjem!