Scroll to top

Osnovan FM SDP-a Općine Ravna Gora

U petak, 7. siječnja 2011. godine održala se osnivačka konvencija FM SDP Općine Ravna Gora. Sjednici je prisustvovalo 12 mladih Ravnogoraca te gosti iz Vrbovskog.

Domaćine je ispred FM SDP PGŽ pozdravila potpredsjednica Ana Mirković koja je izrazila veliko zadovoljstvo što su se mladi sa područja ove općine okupili i pokazali želju za osnivanjem. Inicijativa je pokrenuta prije otprilike pola godine i mladi su se čitavo ovo vrijeme sastajali i družili te pokazali veliki entuzijazam. kako za samim osnivanjem, tako i za radom, što svima nama daje za pravo da vjerujemo kako će ovo biti aktivna i vrijedna organizacija. Pozvala je mlade kolege da se obrate za pomoć i pitaju za savjet kada god im to bude potrebno, kako susjedni FM SDP Grada Vrbovsko, tako i županijsku organizaciju. Čestitala je vodstvu novog foruma te im poželjela mnogo sreće i uspjeha u radu.

FM SDP Ravna Gora u naredne dvije godine voditi će Toni Čota kao predsjednik, Barbara Vančina i Vedran Vuković kao potpredsjednici, a na mjesto tajnika izabran je Zlatko Burić. U Općinski odbor izabrani su Sanja Adlešić, Rozana Grbac, Jasmina Liker, Ines Mance i Denis Pleše.

Predsjednik Toni Čota zahvalio se na ukazanom povjerenju i kazao da su primarni ciljevi ove organizacije poboljšati život mladih na području općine i dati priliku svakome tko se želi uključiti u rad i dati svoj doprinos. Ukazivati ćemo na probleme u našoj zajednici i pokušati pronaći rješenje za iste te svojim radom i aktivnošću pokušati im stati na kraj. Također smatra da je osnivanje ove organizacije bitno za sve u Općini i šire. Zahvalio se vodećim ljudima SDP-a Ravna Gora, gostima iz Vrbovskog i FM SDP PGŽ koji su pomogli pri osnivanju.