Scroll to top

Održana izborna konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Velika Gorica

 Forum mladih SDP-a Velika Gorica je u subotu, 19.05.2012. na odmaralištu Ključić brdu održao 10. izbornu konvenciju.

Konvenciju je pozdravila predsjednica Gradske organizacije SDP-a i saborska zastupnica Vesna Fabijančić-Križanić koja je naglasila važnost mladih i doprinos Foruma mladih radu gradske organizacije SDP-a.

Konvenciji su prisustvovali i mnogobrojni gosti, predstavnici  gradskih, općinskih i županijskih organizacija iz cijele Hrvatske. Delegatima su se obratili Ivan Bašić, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske te tajnik državne organizacije Marko Krička. Predstavnici organizacija Foruma mladih SDP-a iz Zagreba, Splita, Rijeke, Cresa,  Križevaca, Samobora, Zaprešića, Lekenika, Jastrebarskog, Kutine, Križa  te predstavnici županijskih organizacija Primorsko-goranske, Istarske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Krapinsko-zagorske te Zagrebačke županije također su pozdravili konvenciju te zaželjeli sreću novoizabranom rukovodstvu. Osim mlađih gostiju iz organizacija Foruma mladih za riječ se javio i Ivan Dijanežević, predsjednik Foruma seniora SDP-a Velika Gorica koji se zahvalio mladima i najavio još bolju suradnju.

Na konvenciji 40-ak prisutnih delegata je ponovo izabralo Svena Fabijančića za predsjednika dok su za potpredsjednike izabrani Aleksandar Drljača i Drago Tomašić. U Predsjedništvo Foruma mladih SDP-a Velika Gorica  izabrani su Nikola Pejak, Azra Mušić, Goran Rožić i Željko Krnetić, a konvencija je izabrala i 14 članova Gradskog odbora iste organizacije.

Novi, odnosno stari predsjednik Sven Fabijančić se zahvalio delegatima na ukazanom povjerenju i najavio još veće zalaganje i puno više rada u korist mladih u Velikoj Gorici koja će uskoro dobiti još nekoliko mjesnih organizacija Foruma mladih SDP-a.