Scroll to top

Održana Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Daruvar

Mlade snage SDP-a Daruvar ovoga su vikenda održale Izbornu konvenciju Gradske organizacije Foruma mladih i izabrale novo vodstvo koje će sljedeće dvije godine biti potpora starijim stranačkim kolegama. Za novog/starog predsjednika izabran je Obrad Komlenić, za potpredsjednike Tomislav Bublić i Danilo Dželajlija, a za tajnicu Danijela Havranek. Tom prilikom izabran je i Gradski odbor: Ines Takač, Ivana Kuntin, Nikolina Glodić, Tihana Jakšić, Robert Vacka i Saša Pongrac.

Novoizabrani predsjednik se svima zahvalio na daljnjem ukazanom povjerenju te naglasio kako je daljnja suradnja od velike važnosti, jer nam u sljedećoj godini dolaze lokalni izbori gdje će FM imati veliku ulogu. U tom smislu važna je konstruktivna suradnja sa okolnim lokalnim organizacijama. „Želja nam je u predstojećem mandatu povećati broj članova, održati niz akcija i druženja, te potaknuti mlade na djelovanje na način da ih se uključi u rad lokalnih organizacija. To se ne odnosi samo na pripadnike i simpatizere SDP-a, nego i na ostale mlade koji žele svojim idejama i mišljenjima pridonijeti razvoju svoje sredine“, ističe Komlenić.

Konvenciji su također prisustvovali forumaši i forumašice iz lokalnih organizacija koji su kao gosti došli pružiti podršku. Prisutnima se obratio i predsjednik Županijske organizacije FM SDP-a Bjelovarsko – bilogorske županije Marko Filipan te predsjednik Županijske organizacije SDP-a Bjelovarsko – bilogorske županije, saborski zastupnik i član Predsjedništva SDP-a Hrvatske, Vedran Babić, koji je novoizabranom vodstvu poželio mnogo uspjeha u radu.