Scroll to top

Odlučno NE kriminalu u državnim firmama

Korupcija i kriminal kroz pranje novaca u državnim firmama vijesti su koje kao da se čine hrvatskom svakodnevicom i ustaljenom praksom u visokim političkim krugovima. Na inicijativu Foruma mladih Krapinsko-zagorske županije mladi ljudi u subotu su na glavnom zabočkom trgu jasno rekli „STOP AFERAMA U DRŽAVNIM FIRMAMA“.

Mladi socijaldemokrati i socijaldemokratkinje Zagorja na inovativan i domišljat način organizirali su kuglanje sa aferama koje zadnjih godina potresaju našu zemlju. Brojni građani i građanke pridružili su se ovoj akciji kako bi i na simboličan način rekli što misle o takvoj brizi za državne firme te aferama koje ih nagrizaju. U znak zahvalnosti građanima i građankama forumaši i forumašice SDP-a podijelili su simbolične diplome kao zahvalu na potpori u ukazivanju na pljačku Hrvatske.

„Svaki radnik i radnica teško izdvajaju velik dio od svojih mjesečnih primanja kako bi uložili u razvitak i napredak svoje zemlje. Mnogi politički moćnici dali su si za pravo da upravo taj teško zarađen novac peru kroz državne firme te pune vlastite džepove. Takva politička praksa u Hrvatskoj naprosto mora završit, a na nama je da uvijek ukazujemo i prokazujemo kriminal i nepravdu koja je nanesena narodu. Hrvatska zaslužuje više“ poručuju mladi esdepeovci/ke Zagorja.