Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Ljetna škola socijaldemokracije

Pozivamo te na edukacijski projekt pod nazivom “Ljetna škola socijaldemokracije”. Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 16 do 30 godina. “Ljetna škola socijaldemokracije” će se održati u razdoblju od 21. – 25.8.2019. u Rijeci. Smještaj će biti osiguran u hostelu Fun, a predavanja i obroci u hotelu Jadran.

Program škole odvijat će se u dva dijela. Prvi se odnosi na plenarna predavanja o različitim temama poput: zelene politike, radnička prava i mirovinski sustav, obrazovanje, feminizam, EU, lokalna samouprava i aktivizam. Predavači i predavačice će biti zastupnice i zastupnici u Saboru, čelnici jedinica lokalne samouprave, sveučilišne profesorice i profesori i društvene aktivistkinje i aktivisti. Za drugi dio su predviđene radionice na gore navedene teme, kako bi se teorijski dio predavanja implementirao u praksu.

Broj sudionica i sudionika je ograničen te će svi koji budu primljeni na “Ljetnu školu socijaldemokracije” obavijest dobiti na e-mail s detaljnijim informacijama i programom Škole, a najkasnije do 16.8.2019. godine.
Iz Zagreba do Rijeke će biti organiziran prijevoz autobusom od strane nas kao organizatora.
Vaše prijave očekujemo najkasnije do 11.8.2019. u 18,00 sati, a prijaviti se možeš na: https://forms.gle/fqxWvTet829HWDS89